ByRecLast.Net | Oyun Kanalı
ByRecLast.Net | Oyun Kanalı

Guild Wars 2: Hearth Of The Thorns Kapalı Betası Başladı !

1 Puan2 Puan3 Puan4 Puan5 Puan6 Puan7 Puan8 Puan9 Puan10 Puan (1 votes, average: 10,00 out of 10)
Loading...Loading...

Guild Wars 2 Heart of Thorns

Guild Wars 2 serisinin ilk genişleme paketi Hearth of the Thorns 26 Mayıs itibari ile başladı. Beta anahtarı olan tüm oyuncular test etmeye başladılar. Geçen ay gerçekleşen Dry Top ve Silverwaters etkinliklerinde özel bir portal bulan şanslı oyuncular, gün içerisinde 2 ya da 3 saatlik seanslara bölünmüş test aşamasına katılma şansına sahip olacak.

Katılımcılar hikayenin küçük bir kısmını oynamakla kalmayacak ayrıca 2 değişik beta versiyonu olan ve Verdant Brink haritasında geçecek olan, Outpost’ta ve bunların kendine has hikayesinde oynama şansına da sahip olacak.

Kapalı betanın saat çizelgesi ise şu şekilde olacak:

  • 11:30 am – 1:30 pm PDT /  8:30 pm – 10:30 pm CEST / 7:30 pm – 9:30 pm BST
  • 3:30 pm – 5:30 pm PDT / 12:30 am – 2:30 am CEST / 11:30 pm – 1:30 am BST
  • 7:30 pm – 9:30 pm PDT / 4:30 am – 6:30 am CEST / 3:30 am – 5:30 am BST

İlerleyen zamanda Genişleme paketinin bültenine üye olan oyuncular arasından daha fazla katılımcı seçeceklerini aktaran Arena Net. Kapalı beta testine katılan oyuncuların, yayın yapması konusunda bir kısıtlama olmadığının altını çizdi.

Genişleme paketinin bültenine buradan ulaşabilirsiniz.


BİZİ TAKİP ETMEK İÇİN

Bağlantılarımızı kullanın